A profi bádogos munka szabályai!

Tetőfestés Budapest, Pest megye

A profi bádogos munka fontos szabályai!

A házunk és az otthonunk hatalmas értékkel bírnak. Itt éljük a mindennapjainkat, aktívan vagy passzívan pihenünk. Emellett egyre többen dolgozunk is. Épségének megóvása ezért roppant lényeges. És abból adódóan, hogy a tető van leginkább kitéve az időjárás viszontagságainak, ajánlott rá különös figyelmet szentelni. A hirtelen nyári záporok, lehulló, nagy mennyiségű csapadékvizek idejét éljük. Ha a tetőn található egy kis rés, a víz azt megtalálja.

Az erős szelek, szélviharok kárt okozhatnak a tetőben, egy-egy darabot, cserepet le is sodorhatnak. Ilyen helyzetekben szükségünk lesz egy olyan cégre, aki tetőfedés és bádogos munka kivitelezésében szakképzett. Semmilyen esetben se menjen Ön a tetőre. Még abban az esetben sem, ha jól látja a meghibásodás helyét, és akadna Önnél megfelelő anyag a pótlásra. Egy tető életveszélyes is lehet! Bízza a tetőjavítás folyamatát minden esetben megfelelő felszereléssel és gyakorlattal rendelkező cégre!

Ingyenes kiszállás a hét bármely napján

Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nagy károkat okozhat egy tetőbeázás. Ebből adódóan ezért a hét bármely napján fogadjuk a megkereséseket. Az állapotfelmérést, kiszállást ingyenesen végezzük az ország teljes területén. Remekül összeszokott, precíz csapatunk minden munkát, felmerülő problémát meg tud oldani. Bármit, amely csak egy tető tekintetében bekövetkezhet. Erről korábbi megrendelőink széles köre biztosítja a referenciát. Több éves szakmai tapasztalatunk garanciát biztosít arra is, hogy a legjobb megoldást alkalmazva, igényes és precíz munkát végezve tegyünk eleget megrendeléseinknek.

Gyors és egyszerű ajánlatkérés

Abban az esetben ha nem hirtelen fellépő problémáról vagy vészhelyzetről van szó. Hanem egy előre látható, tervezett tetőfelújítás, bővítésről vagy javításról, akkor árajánlatot kérhet cégünktől. Minden helyzetben ingyenesen biztosítjuk az árajánlatot! Az állapotfelmérést, terepszemlét követően meghatározzuk az kivitelezendő tető karbantartás feladatokat. Továbbá javaslatokat adunk, anyagismeretből és gyakorlati tapasztalatból származó tanácsokat nyújtunk. Ezt követően pedig elküldjük az elkészített kivitelezési tervet az árajánlattal együtt. Árazásunk költséghatékony. Hiszen figyelünk arra, hogy a hétköznapi, átlagos költségvetéssel rendelkezők is képesek lehessenek megfizetni.

A tető fedése

Csapatunk a bádogozás többféle módjában tapasztalt. Kivitelezünk hagyományos cserepezést, modern megjelenést biztosító állókorcos fedést. Továbbá a napjainkban elérhető leggazdaságosabb megoldást jelentő cserepeslemezes tetőfedést is. Ez pedig kedvező ára mellett is tartós és esztétikus. Utóbbi előnye még az alacsony súly. Ebből adódóan nem terhelhető tetőknél optimális megoldást nyújt. Szerkezeti felújítást, lambériák, lécek, fóliák cseréjét is vállaljuk, ahogy a házhoz kapcsolódó kisebb-nagyobb teraszok, előtetők fedését is.

Ereszcsatorna

Bármilyen, a tetővel kapcsolatos munkában készséggel állunk rendelkezésére. Lehet szó részleges vagy teljes tetőfedésről, tető javításáról, vagy kisebb-nagyobb bádogos munkákról. Ereszcsatorna építés, cseréje, javítása, tisztítása. Az ereszcsatornát talán nem mindenki tartja lényegesnek. Azonban az eltömődése, meghibásodása nem csupán kellemetlenséget, hanem komoly anyagi károkat is eredményezhet. Sokkal előnyösebb karbantartani, mint megvárni, hogy egy masszív eltömődéstől, vagy egy lassan bővülő lyuk következtében lefolyó víz eláztassa és elcsúfítsa a ház falát. Ugyanis annak javítása, fixálása sokkal többe fog kerülni, mint a csatorna időnkénti tisztítása. Vagy esetleg a keletkező lyuk gyors kijavíttatása.

Az ereszcsatornák roppant lényeges és hasznos funkciójukat leszámítva díszítő elemei is egy háznak. Csapatunk különböző típussal és anyaggal rendelkező ereszcsatornákat épít. Kivitelezzük a színes alumínium, a réz és a Lindab, vagyis kiváló svédacél anyagból készült csatornák építését, javítását, hagyományos forrasztásos technikával. Csatornáink a masszív és pontos illesztésekből adódóan tartósak és szépek. Rengeteg elégedett megbízóval és többéves tapasztalattal rendelkezünk.