Mit fontos tudni egy bádogos munkájáról?

ács, ácsmunka, tetőfedés, tetőfedő

Mi mindent tudhatunk egy bádogos munkájáról?

Cégünk tapasztalt bádogos szakemberei több évtizedes tapasztalattal számtalan megrendelést tudhatnak a hátuk mögött. Ezt nem csupán leírni örömteli érzés, de átélni végképp izgalmas ahogyan egy családi vállalkozás fejlődik az évtizedek folyamán.

Csapatunk számára ez nem csupán egy munka, egy ideiglenes pénzkeresetet biztosító munka. Számunkra ez hagyomány és összetartás, amely biztosítja a profizmusunkat.

Nem azért folytatjuk a tevékenységet, mert kötelező, vagy a főnökünk erre késztet. Nem abból adódóan próbálkozunk az átlag felett teljesíteni, mert nem lenne egyéb lehetőségünk más szakmával.

Hanem azért, mert imádjuk amit csinálhatunk vagyis a bádogozást!

Nem sajnáljuk az időt, az energiát és pénzt, hiszen igyekszünk évről évre jobbak lenni. Természetesen nagyon lényeges számunkra a bádogozás, hiszen a tudással nőttünk fel, és ezt tudtuk elsajátítani az idők folyamán professzionális szinten. Annak érdekében, hogy komplett magabiztossággal legyünk képesek ezen a területen bemutatkozni.

Amikor úgy érezzük, hogy eljutunk odáig, hogy a bádogos munkák összes lehetséges kivitelezését tapasztaltuk már, akkor egy új helyszínen azonnal valami újdonsült szituációval találjuk szemben magunkat ahol egy friss megoldást szükséges találnunk. A hagyományos, jól bevált módszerek pontos megértésével párhuzamosan kíváncsiak tudtunk maradni az újdonságokra is.

Mit is csinál egy bádogos szakember?

Sok hiedelemmel ellentétben egy bádogos nem csak ereszcsatornát épít. Ha felsorolnánk, hogy csapatunk mi mindennel foglalkozik, szinte minden jellemzőbb terület felmerülne, ugyanis kevés dolog adódik bádogos körökben, amellyel zavarba lehet hozni csapatunkat.

A családi házak, a lakótömbök, tetőfedés kivitelezése és tetőfelújítás folyamán legfőképpen a tető lemezelése, díszek, ablakok és homlokzatburkolatok kerülhetnek szóba. Ilyen esetekben is komplett kivitelezést teljesítünk a beszerzéstől, az egyedi kívánságokon keresztül a beszerelésig mindent kivitelezünk problémák és halogatások elkerülésével.

Miért fordulj cégünk profi bádogosokból álló csapatához?

Számtalan különböző frissen induló vállalkozást ismerünk, és nem is kérdéses, hogy akadnak akik ismertség szempontjából sok esetben meg is előzik cégünket. Ez pedig teljes mértékben rendben van.

Ami viszont cégünk esetében rendszeresen elégedettséget tud biztosítani, az az a fajta hozzáállás és szakmabeliség, profizmus, amelyet az elmúlt évek alatt ad a kezünkbe. Ebben az ács szakmában szinte képtelenség gyors tanfolyamokon keresztül megtanulni a gyakorlati munka folyamatait.

Saját tapasztalatunkból adódóan ismerjük mára a legapróbb hibalehetőségeket, és egyéni érdeklődésünkből adódóan sajátítottuk el a legfrissebb technikákat. Gondoljunk csak bele, mennyi problémát volt szükséges megoldanunk cégünk üzemelésének megkezdése óta. Tapasztalatunk és megbízhatóságunk ebből ered. Ács munkák, családi házak tetőfedése

Éppen ebből adódóan számtalan lehetőség közül roppant gyorsan ki tudjuk választani melyik a legjobb, legoptimálisabb megoldást az adott helyzetben, és a szerszámok kiválasztása során sem állunk tétlenül és tapasztalatok nélkül.

Ha csapatunkat választja, akkor a tetőfedő és tetőszigetelés kivitelezésekkel párhuzamosan folyamatos kommunikációra is számíthat, mindenről kompletten tájékoztatunk. Persze mi is pénzt kérünk a megrendelésért, azonban velünk biztos lehet a garanciában is, ugyanis pontosan tudjuk, hogy becsületes munkát végeztünk.