tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

MINŐSÉGI TETŐFEDÉS – TÖBBSZÖRÖS GARANCIÁVAL

A magyar építőiparral az a fő probléma, hogy az emberek nehezen találják meg a megfelelő kivitelezőt, akiben az első pillanattól megbízhatnak.

Családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik különböző tetőfedések elkészítésében, felújításában, legyen szó lemezes, zsindely- vagy cserepes tetőfedésről. Mi pontosan megmondjuk mikor, hogyan és mennyiért vállaljuk az adott „feladatot”. Csúszás nélkül, a legkorszerűbb tetőfedő anyagokat felhasználva dolgozunk.

A tetőfelújításokat a tetőszerkezet teljes cseréjével és javításával is elvégezzük. Az első perctől szakmai tanácsokkal látjuk el megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és időállóságot, elkerülve az átveréseket.

Munkánk során az esztétikai megjelenéssel párhuzamosan az épület funkcionalitására, az életminőség javítására is koncentrálunk, ugyanakkor szem előtt tartjuk a kivitelezéssel járó értéknövekedést, az aktuális energiatakarékossági koncepciókat is. Mottónk: kizárólag olyan tetőfedő munkákat adunk ki a kezeink közül, melyeket magunknak is jó szívvel csinálnánk!

tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

MILYEN TETŐFEDÉSEKET VÁLLALUNK?

Tetőfedés, Trapézlemez, bádogos, bádogozás, tetőfelújítás Berkes Tetőfedő

Trapézlemezes tetőfedés

Strapabírása egyedülálló, a horganyzott acéllemezt ház körüli építmények fedéséhez ajánljuk. Nevét onnan kapta, hogy keresztmetszete trapézokból áll. Lehet színes poliészter vagy alucink bevonatú. Értékálló a heves esőzéssel, széllel és UV-sugárzással szemben is, nem penészedik, integrálható napelemmel. Szintén könnyű tisztítani, egyszerű illeszteni és rendkívül kedvező árú, emiatt napjaink egyik legnépszerűbb tetőfedő elemévé vált.

Tetőfedés, bádogos, bádogozás, korcolt lemez, tetőfelújítás, Berkes Tetőfedő

Állókorcos tetőfedés

Általában összetett tetők vagy nagy felületek tetőfedésére szolgál, emellett a minimalista stílusú házak és alacsony hajlásszögű tetők legkedveltebb fedési módja. Egyedi, modern megjelenésével letisztult formát kölcsönöz épületeinknek. Az acél idő, tűz- és hőálló. Remekül tűri a zord időjárási körülményeket, könnyen illeszthető, nem ritka, hogy esetünkben a munkavégzés csupán néhány napot vesz igénybe, azonban élettartama három-négy évtized is lehet.

Tetőfedés, Cserepeslemez bádogos, bádogozás, tetőfelújítás, tetőfedés - Berkes Tetőfedő

Cserepeslemezes tetőfedés

Pénztárcabarát megoldás, a hagyományos cserepes tetőfedés töredékébe is kerülhet. Új tetők építése mellett ideális tetőfelújításoknál is, gyorsan szerelhető, a tetőszerkezetet nem kell cserélni, a lemezeket közvetlenül a régi tetőfedésre lehet fektetni. Egyik pozitív tulajdonsága, hogy a hagyományos cseréppel fedett tető látszatát kelti, azonban nem igényel annyi törődést, nem tud elmozdulni, sem eltörni, könnyű tisztítani. Ha az évek múlásával veszítene színéből, könnyű újrafesteni. Kiváló hővezető, a nyári forróságban sem kell attól tartanunk, hogy a felmelegedett tető tovább fűti majd otthonunkat.

Tetőfedő, Tetőfedés tetőcseréppel Cserepes tetőfedés ,tetőjavítás, tetőfelújítás

Cserepes tetőfedés

Az agyagcserép alkalmazása évezredekre nyúlik vissza. Szinte minden formában, színben kapható, így bármilyen típusú és formájú tető fedésére alkalmas, kiváló teherbírású és könnyű karbantartani.
Sokéves megoldást nyújt a tetőfedés során, precíz felhelyezéssel sokáig garantált védelmet nyújt a beázás ellen. Természetes anyagokból állítják elő, a környezettudatosság jegyében is jó döntés. Nem korrodálódik, és nem rohad magas páratartalom mellett sem. Tűzbiztos, Kerámiából készült változata ellenáll a madárürülékben fellelhető savas anyagoknak. Néhány gyártó akár 100 éves garanciát is vállal az általa forgalmazott cserepekre.

Tetőfedés, Zsindely, tetőfelújítás, Berkes Tetőfedő

Zsindelyes tetőfedés

Családi házak mellett praktikus megoldás kerti faszerkezetek, előtetők fedéséhez. Rendkívül masszív, Amerikában, a skandináv országokban, illetve Svájc és Ausztria hegyvidékein használják előszeretettel. Megakadályozza a rovarok bejutását, ellenáll az erős fagynak és jégesőnek is, alkalmazkodik a hőmérsékletingadozáshoz. Alakítható, szinte bármilyen tetőszerkezethez passzol.
Több színben, mintában és formában kapható (például térhatású, hódfarkú, méhsejt, gyémánt alakú vagy téglány zsindely), elöregedett vagy hibás zsindelytetők felújításához bontás nélkül is ideális választás. A hosszabb élettartam érdekében fontos karbantartani. Tisztítása szakértelmet igényel, hiszen sérülékenyebb, mint egyéb tetőfedő társai.

Tetőfedés, tetőfedés Gerard lemezzel, tetőfelújítás

Gerard-tetőfedés

Meg kell védenünk otthonainkat. Jobban, mint valaha. A klímaváltozás közepén különleges tetőre van szükségünk. Nem egy átlagos tetőre, hanem egy olyanra, ami bátran szembeszáll a holnap kihívásaival. A GERARD-tetőket nem ok nélkül nevezik „worry-proof” (aggodalommentes) tetőknek, mivel ellenállnak a szélsőséges időjárásnak. Lou Fisher 1957-ben készítette el az első, kőzúzalékkal bevont, préselt acél tetőfedő elemet, azóta megállás nélkül tökéletesítik a terméket. A leghosszabb szavatossággal rendelkezik az összes fedési forma közül. Földrengés-, vihar és tűzálló. Jégeső- és fagyálló, mindemellett zajálló is. Széles választékkal egyedivé varázsolja tetőnket. Az elöregedett és gyengébb tetőszerkezetek minimális megerősítéssel is meg tudják tartani a GERARD pehelykönnyű tetőcserepeit, összköltsége hosszútávon megegyezhet egy kerámia- vagy betoncserép fedésével.

Miért fontos a személyes felmérés? Hogyan zajlik nálunk egy tetőfedés megrendelése?

Mivel minden tető más és más, a tetőfedés pedig egy komplex feladat, az esetek túlnyomó részében nem szerencsés, ha telefonon adunk egy négyzetméter árat, hiszen megrendelőink igényei is eltérőek, ahogy az előző- és leendő szakemberek hozzáállása is.

A telefonos egyeztetést követően munkatársunk néhány napon belül a helyszínen szemrevételezi az adott tetőt, tetőfedést, az előző kivitelező megoldásait, esetleges hibáit.

Mi van akkor, ha műszaki rajzokat, fotókat küldenek felmérés helyett?
Érthető, hogy sok ember kényes otthonára, lakcímére, nem szívesen enged be idegen embereket lakásába, padlásterére. Mi azonban az Önök érdekében tesszük ezt!

Nem tudunk ugyanis más szakember rajzai, vagy egyéb vállalkozók elmondása alapján sem pontos árajánlatot adni; ha az illetékes személy hibázott, és kizárólag arra hagyatkozunk, az ostor rajtunk csattan majd. A tetőfelmérést követően már ki tudunk számolni mindent pontosan, nem pedig hasracsapásszerűen mondunk egy árat a telefonban, illetve e-mailben, körülbelüli négyzetméterekkel, ami aztán a kivitelezés során duplájára, az átadásnál pedig triplájára növekedhet.

Amennyiben az árajánlat megfelel az Önök elvárásainak, a tetőfedés az előleg díjbekérő alapján való rendezésével és az anyagmegrendeléssel folytatódik (ezalatt is végig kapcsolatban maradunk megrendelőinkkel). Mi legtöbb esetben a kivitelezés helyszínére rendeljük a fa- és tetőfedő anyagokat, az olcsóbb logisztika érdekében. Nekünk nem célunk ugyanis kétszeres kiszállítási díjat számlázni!

Az alapanyagok átvételét követően a kivitelező csapat felvonul a megbeszélt időpontban, megtisztítja a munkaterületet, szükség esetén állványoz, és elkezdi a bontást. A tetőfedés időben, a legyeztetettek szerint történik, szakembereink folyamatosan tájékoztatják a munkafolyamatokról, és mindent megtesznek azért, hogy ne zavarják Önöket mindennapi teendőik elvégzésében. A csúszás nélküli átadás alkalmával a tetőfedésre többszörös, akár 15 éves garanciát, valamint számlát biztosítunk a pontos kifizetésről.

tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

tetőfedés, tetőfedés Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

TETŐFEDŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

TETŐJAVÍTÁS, BEÁZÁS MEGSZÜNTETÉSE

TELJES ÉS RÉSZLEGES TETŐFELÚJÍTÁS

ÁCSMUNKÁK

BÁDOGOZÁS

ERESZCSATORNA TISZTÍTÁSA, JAVÍTÁSA

TETŐSZIGETELÉS

TETŐTISZTÍTÁS

PROFI KIVITELEZÉS, MINŐSÉGI ALAPANYAGOKBÓL!

Berkes Tetőfedő - ÁCS - TETŐFEDŐ - BÁDOGOS

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Készíttesse háza tetőszerkezetét, ács- és bádogos munkáit velünk! Vállaljuk új és régi tetők fedését, javítását valamint tetőmosást, ereszcsatorna javítást és tisztítást is!

Ingyenes árajánlat és akár 15 év garancia!

HÍVJON MOST: +36 30 350 0782

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

  szakember, tetőfedés, ács, bádogos Berkest Tető
  szakember, tetőfedés, ács, bádogos Berkest Tető
  szakember, tetőfedés, ács, bádogos Berkest Tető

  MI IDŐT ÉS PÉNZT SPÓROLUNK MEG ÖNNEK! MEGMUTATJUK, MIÉRT A BERKES TETŐFEDŐ A LEGMEGFELELŐBB VÁLASZTÁS

  Sajnos megbízásaink jókora részét a rontott, kókler munkák és a silány minőségű anyagfelhasználás miatt kapjuk. Mondanunk sem kell, hogy az a legköltségesebb, amit Önnek kétszer kell kifizetnie. Az elvesztegetett időről, az állagromlásról és a rengeteg feszültségről nem is beszélve. Egy általunk elkészített munkánál 5-15 év garanciára számíthat, legyen szó családi házakról, társasházakról, ipari és egyéb épületekről, teljeskörű szakértelmünk a biztosíték! Felkészült csapatunk a kisebb és nagyobb javítási- és tetőfedési munkákat is a piacon elérhető legjobb alapanyagokkal, megfizethető áron megoldja.

  Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és ingyenes helyszíni felmérést kérni elérhetőségeink egyikén!

  tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

  NÉZZE MEG NÉHÁNY TETŐFEDÉSI MUNKÁNKAT!

  Elérhetőségeink:

  BERKES TETŐ MAGYARORSZÁG KFT.
  1076 Budapest, Thököly út 13. 2.em 12.

  Tel: +36 30 350 0782
  info@berkesteto.hu

  Adószám: 32087936-2-42
  Cégjegyzékszám: 01-09-405992

  Berkes Tetőfedő - ÁCS - TETŐFEDŐ - BÁDOGOS

  Tetőfedések, bádogos munkálatok, ács munkálatok Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi Tetőfedő, bádogozás, tetőszigetelés, tetőjavítás, felújítás, tetőfestés, ácsmunkák, ereszcsatorna tisztítás

  Elérhetőségeink:

  BERKES TETŐ MAGYARORSZÁG KFT.

  1076 Budapest, Thököly út 13. 2.em 12.

  Tel: +36 30 350 0782

  info@berkesteto.hu

  Adószám: 32087936-2-42

  Cégjegyzékszám: 01-09-405992

  Berkes Tetőfedő - ÁCS - TETŐFEDŐ - BÁDOGOS

  Tetőfedések, bádogos munkálatok, ács munkálatok Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi Tetőfedő, bádogozás, tetőszigetelés, tetőjavítás, felújítás, tetőfestés, ácsmunkák, ereszcsatorna tisztítás