Milyen előnyökkel jár a tetőtisztítás?

Tetőtisztítás, tetőmosás, tetőjavítás

tetőmosás,tetőtisztítás,energiamegtakarítás, tetőszigetelés, hőszigetelés

ács, ácsmunkák, ács munkák, tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

Milyen előnyökkel jár a tetőtisztítás?

A klímaváltozás közepén lakóépületeinket, üzlethelyiségeinket, éttermeinket folyamatos megviselik az időjárási viszontagságok: jéggel társuló heves esőzések, több órányi napsütés, magas UV-sugárzás, kellemetlen téli fagy, nem beszélve a szmogról, különböző gombákról, algákról és madárürülékről.

Miért fontos a tetőt lemosni?

Az évek során a fedésre rakódott korom elszínezi tetőnket, esővízzel érintkezve pedig savas kémhatású folyadékként roncsolja a fedőanyagot. A felületen megtelepedett egyéb szennyeződések, mohák, algák bejutnak az elemek közötti hézagokba és eltömítve azokat, bevezetik a nedvességet a fedél alá, gyengítve a tetőszerkezetet.

Segítünk megelőzni a nagyobb bajt!

A Berkes Tető vállalja a tetőfedések külső tisztítását, mosását, madárürülék eltávolítását is. Legyen szó cseréptetőről, bádogtetőről vagy más anyagból készült tetőelemekről, néhány órán belül szinte újjá varázsoljuk többéves, évtizedes fedését anélkül, hogy súlyos száz ezreket költene, vagy teljes tetőcserére adná a fejét.
Ha zavarja tetőjének színe, foltossága, szeretne új arculatot adni éttermének, üzlethelyiségének, vagy egyszerűen fél, hogy a megtelepedett mohák és algák beázáshoz vezetnek, nincs más dolga, mint csapatunk ingyenes helyszíni felmérését kérnie tetőtisztításra! A cégünk által használt technológia segítségével háza újra lenyűgözővé válik, azonban nem csak esztétikailag javítunk a régi, megfakult fedőanyagon, a mohák eltávolításával élettartamát akár 5-7 évvel is meghosszabbodhatjuk különböző oldatok segítségével. A megtisztított elemeken az egyéb hibák is könnyen észrevehetőek, így a már meglévő apróbb sérüléseket is időben javíthatjuk, pótolhatjuk.

Ne kockáztasson, mindenképpen bízza szakemberre a tisztítást!

A tetőmosás speciális felszerelést igénylő, komoly biztonsági kockázattal járó tevékenység. A tetőtisztítás során létrával, igény esetén állvánnyal, négyzetméterről-négyzetméterre haladva, magasnyomású tisztítóberendezéssel távolítjuk el a lerakódott kormot, mohákat, gombákat. Ez a módszer nem károsítja a tetőszerkezetet, csak a szennyeződéseket távolítja el, és a vízelvezető részek is visszanyerik régi állapotukat, funkciójukat. Ne vegye félvállról, és a házi megoldások, felületes tisztítás helyett keressen bennünket bizalommal!

Mit kell Önnek biztosítani a tetőtisztításhoz?
Kollégánknak áramra és egy kerti csapra, tiszta folyóvízre lesz szüksége a munkavégzéshez. Egy nap alatt átlagosan 250-300 négyzetméternyi tetőfelületet tudunk megtisztítani, az ereszcsatorna- rendszert is beleértve.
A tetőmosást követően igény szerint ismét átmossuk az ereszcsatornákat, majd feltakarítjuk a lehullott szemetet az épület körül úgy, mintha ott sem jártunk volna. Az átadáskor tanácsokkal is ellátjuk Önt a tető karbantartását illetően. Munkánkra minden esetben számlát és garanciát adunk!

Foglaljuk össze még egyszer a tetőtisztítás előnyeit!

A tetőfedéssel, héjazatcserével ellentétben ez egy bárki számára megfizethető szolgáltatás. Gyors és látványos eredmény érhető el akár egyetlen nap leforgása alatt. A tető újra visszakapja eredeti színét és még sok évig megőrzi funkcióját. A tisztítást követően egyéb hibák könnyebben észrevehetőek, javíthatóak.

ács, ácsmunkák, ács munkák, tetőfedés, tető, tetőfedés tetőcseréppel, tetőfedés cserepes lemezzel, állókorcos fedés, zsindelyes, trapéz, rézlemezes fedés, Budapest, tetőfedő Budapest, Pest megye, Fót, Dunakeszi, Vác, Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház, Vecsés, Érd, Szigetszentmiklós, Maglód, Csömör, Szentendre, Budaörs, Budakeszi

energiamegtakarítás, tetőszigetelés, hőszigetelés